Har du en elbil eller en hybrid bil vil du også have høje el udgifter. Især når du fra tid til anden oplader bilen derhjemme. Derfor er det meget vigtigt at du har en god el aftale, så du får mest strøm for pengene.  Der er også forskel på om du bør i Vest eller Øst, hvor prisen svinger med nogle øre.

Der kan være mange penge at spare – Derfor bør du overveje at skifte dit elselskab eller at vælge en ladeboks med elaftale.

5 Tips til at spare penge på el

Leder du efter måder at spare penge på dine elregninger? Nå, du er kommet til det rigtige sted. Her er nogle tips til at få billig strøm:

1. Flyt dit strømforbrug til natten. Om natten er strøm typisk billigere end om dagen, så udnyt dette ved at flytte dit strømforbrug til aftentimerne.

2. Se efter det bedste tilbud. Forskellige energi udbydere tilbyder forskellige takster, så det kan betale sig at sammenligne elleverandører for at finde den billigste udbyder i dit område.

3. Benyt nettopower. Nettopower er kåret som markedets billigste elselskab på variable elpriser i kategorien op til 1.800 kWh/år – så hvis du leder efter en god handel, kan de være værd at overveje.

4. Vent med at oplade din elbil om natten. Opladning af din elbil om natten kan spare dig penge på grund af den lavere efterspørgsel efter elektricitet – så sørg for at udskyde opladningen til efter solen går ned for at få det bedste tilbud.

5. Få energieffektive apparater og gadgets. Investering i energieffektive apparater og gadgets kan spare dig penge i det lange løb ved at reducere dit samlede strømforbrug og holde dine regninger lave.

Ved at følge disse tips bør du kunne få billig strøm og have flere penge i lommen! Ønsker du flere konkrete tips, så følg energistyrelsen råd til at spare strøm.

Sammenlign priser og spar penge på el

For at få de bedste priser, så er der kommet en smart service. Nu kan du få 3 uforpligtende tilbud fra elselskaber. På den måde kan du sammenligne priserne, med min din nuværende aftale og finde ud af om du betaler for meget.

elpriseronline

Elpriseronline.dk er en service, hvor du kan få 3 uforpligtende tilbud fra elselskaber. Du kan sammenligne prisen med din nuværende. På den måde kan du spare penge på el, hvis du ikke har den billigste aftale i forvejen.


Ladeboks med elaftale

Vælg en ladeboks med elaftale

Hos udvalgte udbydere kan du tilvælge en el-aftale og sparer penge på ladeboksen – Men får man så et dyrere el-abonnement? – Svaret er i de fleste tilfælde nej, men vi her vil vi dykke lidt mere ned i de muligheder som der lige nu er på markedet.

Få en ladeboks med elaftale hos OK. Hos OK kan du få en billig ladepakke, hvor alt er inkluderet. Det forudsætter dog også at du overgår til en el aftale hos dem. Her får en du en af markedets billigste el-aftaler, samtidig med at du får en billig lade løsning. Samtidig tilbydes der et energitilskud, på op mod 80 øre. Ok er dermed blandt de bedste valg, hvis du ønsker en ladeboks med el aftale.

Få en ladeboks med el aftale gennem norlys. Hos Norlys betaler du 29 kr. ekstra i måneden for at få. I vores sammenligning af ladebokse, er de 29kr indregnet. Dog er Norlys ikke blandt de allerbilligste på markedet indenfor ladebokse. Dog tilbyder de en midlertidig el rabat, som erstatning for el refusion. Hos Norlys vil du også kunne få gode elpriser, med et Flex abonnement.

Vælger du at tage en af de billigste ladebokse på markedet, hos Power Fuel. Så har du muligheden for at vælge en el aftale. Denne er igennem ”Velkommen”. Det er også blandt de billigste på markedet indenfor elpriser.

Pris i øreVestØst
Norlys109,0897,19
OK117,85105,97
Velkommen119,93110,92

Som det fremgår i skrivende stund, er Norlys de billigste i kWh prisen. Dog variere den meget – og du vil være nødt til at tjekke priserne løbende. senest opdateret 26-02-2023.

Konklusion

Der er mange løsninger på markedet og lade standere, hvor el aftaler er inkluderet. De tre omtalte elaftaler i blogindlægget her, fremstår i skrivende stund som gode muligheder. Med de muligheder får du et velfungerende elselskab, som leverer strøm til en god pris. Hvis du ønsker denne løsning, skal du vælge en ladeboks med abonnement

Hvis du vælger en ladeboks uden abonnement, hvor du selv skal vælge el leverandør, så er Nettopower et godt bud. Ud fra diverse prissammenligning, fremkommer de som nogle af de billigste.

Kategorier: Elbil