Hvad er en ladebrik?

En ladebrik er en lille brik med en chip, som gør det muligt for dig at bruge ladestandere rundt omkring i Danmark, nemt og ubesværet.

En ladebrik fylder ikke meget mere end en mønt og kan nemt være i en bukselomme og sættes på en nøglering. Derfor er den smart at have, da man altid kan have den lige ved hånden, hvis man skal bruge opladning af elbil eller hybridbil på farten.

Brikken kan tilkobles et betalingskort eller til din adresse, så du automatisk modtager regninger for din opladning. Derfor er den rigtig smart at bruge, hvis du vil betale med dankort, ved en ladestander, da det hele sker automatisk når du først har en ladebrik.

Du kan også få en ladebrik til en ladeboks derhjemme. Det er praktisk at have, hvis man f.eks. deler laderen med en ven eller nabo. På den måde kan man have flere ladebrikker og følge forbruget hos hver person.

Find den bedste ladeboks med abonnment – Få en ladebrik med, oplad derhjemme og på farten.

Hvordan får du en Ladebrik?

Det er nemt at få fat i en brik og de fleste steder kan du få en gratis ladebrik. Du bestiller den ved at gå ind på den ønskede udbyders hjemmeside og tilføje dit betalingskort.

Det er en god mulighed for at oplade sin elbil på farten og det giver dig muligheden for at oplade din elbil uden abonnement.

Nogle af de mest populære udbydere hvor du kan få en gratis ladebrik:

Clever
E-on
TakeCharge

Bemærk

Vær dog opmærksom på at når du har en brik hos en af de ovenstående udbydere, så kan du kun bruge deres ladestandere, derfor kan du være begrænset i nogle områder af Danmark.

Plugsurfing ladebrik – Få en brik til alle ladestandere

Det er dog blevet muligt i Danmark at få en ladebrik til alle ladestandere. Med en brik fra Sperto, som har et samarbejde med plugsurfing, får du en brik som virker til alle ladestandere i Danmark.

Se oversigt over ladestandere i Danmark. Det er smart at have denne mulighed, så du altid kan lade op selvom du ikke er hjemme.

Den fungerer nemt og problemfrit, du betaler ved på ladestationen gennem det kort som er tilknyttet din ladebrik.

Ladebrik

App eller brik?

Har du ikke lyst til at bruge en fysisk brik til at bruge ladestationer, så har du også muligheden for at donwloade en app.

Du kan bruge Clever’s app, Eon’s app eller blot downloade plugsurfing app’en. Så længe du har en telefon med internet, har du altid muligheden for at oplade bilen.

Den største fordel ved at have en fysisk oplade mulighed, er hvis du er i områder med begrænset internetadgang, f.eks. hvis du er ude og rejse. Eller hvis din telefon ikke har strøm.