Er du på udkig efter den bedste ladeboks uden abonnement? Så se vores sammenligningsoversigt her.

Vi har samlet hele udvalget og giver dig en overskuelig oversigt. Se artiklen i bunden af siden, for at se vores bud på den bedste ladeboks uden abonnement. 

Mini lader
Få en billig oplader
Tilsluttes stikkontakten
Leveres uden ladekabel
Ikke særlig kraftig
Denne mini lader tilsluttes direkte i stikkontakten. Den spare på strømmen og lader hurtigere end “mormorladning”. Dog ikke så kraftig som andre ladebokse.
Billig ladeboks
Lad op om natten
Ingen Wi-fi
God værdi
✅ Passer til ekstremt vejr
✅ Kraftig 22 kW oplader
✅ Forlænget batterilevetid
Installation kan tilkøbes gennem Zapp – Elaftale kan tilvælges for 500kr. rabat på strøm
Til dig med solceller
✅ Godt valg til solceller
✅ Effektiv ladning
✅ Wi-Fi
Kan tilsluttes solceller og udnytte energi derfra
Kom billigt igang
Køb en billig ladeboks
Ingen abonnement
Kabler medfølger
Du betaler prisen for boksen, men skal selv betale for el-installation.
Kraftig lader
Ingen abonnement
Kvalitet til prisen
Du betaler prisen for boksen, men skal selv betale for el-installation
Ej din egen ladeboks
Få 500kr rabat med el aftale
Rabat på installation
Installation kan tilkøbes til en rabat pris. Kabler medfølger ikke.
Ladeboks med Wi-Fi
Du ejer selv boksen
Installation og kabler medfølger ikke.
Smart funktion
Lader i professionel kvalitet
Integreret app medfølger
6.345,30 kr.

Skal du vælge en ladeboks uden abonnement?

Om du skal vælge med eller uden abonnement, afhænger af dine behov og hvor meget du bruger din bil. Generelt kan det siges at det kan betale sig at tegne et abonnement, hvis du køre mange kilometer om året.

Det er vigtigt at du forud for køb af ladeboksen udregner cirka hvor meget du i gennemsnit vil komme til at køre om året. Det kan selvfølgelig være svært, men gør det nemmest for dig at vælge den bedste mulighed.

Hvis du derimod køre omkring 5.000 – 10.000 km om året eller mindre, så kan det oftest betale sig at vælge ikke at tegne et abonnement. 

Det bedste valg vil afhænge af hvor mange km du køre om året:

Fordele og ulemper ved en ladeboks uden abonnement hjemme

Når du først har besluttet dig for om du skal leje eller eje din nye ladeboks, så er der stadig mange muligheder. Du skal vælge om du ønsker et abonnement eller ej.

Fordele
 • Den største fordel ved ikke at have et abonnement er at når du først har betalt for din ladeboks, så vil der ikke være månedlige udgifter, udover den pris du giver for strømmen
 • Du ejer selv boksen og kan bruge den som du vil
 • Du kan spare penge i nogle tilfælde
Ulemper
 • Hvis du ikke har et abonnement igennem en af ladeboks udbyderne, så kan du ikke gøre gavn af el refussions fordele, som privatperson
 • Du står selv for vedligeholdelse
 • Du kan have begrænset garanti ift. en boks med serviceaftale

Bedste ladeboks uden abonnement

Vi har forsøgt at finde vores bud på den bedste ladeboks uden abonnement. Det kan dog være svært at kåre 1 ladeboks som den endelige vinder, da det afhænger af dine behov og ønsker.

Det er dog nemt at sammenligne ladebokse uden abonnement, vi har samlet et overblik over alle de tilgængelige muligheder på markedet. De fleste ladebokse har de samme funktionaliteter, ofte vil den store forskel være om de er 11 kW eller 22 kW. Vi anbefaler at du går efter 22 kW, selvom det er mere end du skal bruge lige nu. I takt med at el- og hybridbiler bliver kraftigere, kan det være en god idé at være forberedt på fremtiden.

For at vælge den ladeboks som er bedst til dig skal du vælge en som designmæssigt passer til dig og sikre dig at det er en nyere model, da de vil have alle de vigtigste funktioner.

Ladeboks uden abbonnement – Test

Gennem test og anmeldelser fra nettet, har vi samlet et kort overblik over de ladebokse uden abbonnement som er bedst på markedet.

Her er taget højde for forskellige faktorer, såsom: Pris, Lade effekt, design, holdbarhed.

Alle ladebokse vi viser her på siden er blandt de bedste du kan få, men der er dog nogle som skiller sig ud på lidt bedre vis. Derfor har vi samlet et par af dem.

Vores bud på den bedste ladeboks:

Et godt valg: Wallbox pulsar – Oplad din elbil med solenergi!

9.5
Vores valg
Pulsar 22 kWh

Top moderne ladeboks, med alle de nyeste teknologier. Fås til en attraktiv pris.

Fordele
 • Oplad med solenergi
 • Top teknologi
 • Integration med smart-home

  Med en ladeboks fra wallbox, får du en komplet og topmoderne ladeboks. Med den tilhørende app MyWallbox har du muligheden for fuld kontrol over din opladning. Der er flere strømindstillinger, som gør at du udnytter strømmen, så du kan sparer mere. Du kan planlægge opladningen, så du kun oplader når strømmen er billigst. Har du travlt og mangler strøm? Så kan du også bruge fast charging teknologier, som gør at din bil er fuld opladet på kort tid.

  Får du f.eks. allerede nu energi fra solceller? Så kan du udnytte overskuds el fra solcellerne til at oplade din bil! Det er også muligt at oplade bilen på 100% solcelleenergi. Har du smart-home, alexa eller google home? Så kan du bruge stemmestyring til at kontrollere din ladeboks.

  Wallbox er skabt til alt slags vejr, det er en komplet ladeboks, som har de nyeste teknologier og tilbyder alt hvad du har brug for som elbil ejer. Hvis du er på udkig efter en ladeboks uden abonnement, så er Wallbox Pulsar et rigtig godt valg.

  Zaptec Go – en billig ladeboks uden abonnement

  Zaptec-go
  Mulighed for at eje boks
  God ladestyrke
  Kan kobles til Wi-Fi

  Er du på udkig efter den billigste ladeboks? Så er Zaptec go et rigtig godt valg!

  Dette er en let, men kraftfuld lader, som kan fås til alle slags elbiler og hybridbiler. Den kan installeres på væggen i garagen og bruges når du har lyst.

  Det er det oplagte valg til dig som køre mellem 0-10.000 km om året og kun lader bilen derhjemme. Den er er perfekt til dig som ønsker at eje din egen ladeboks.

  Husk at den kan fåes både med og uden ladekabel. Hvis du ikke allerede har et ladekabel, så skal det købes med til for at kunne benytte opladeren. Husk at læs om ladekabel til elbil for at være sikker på at du vælger det rigtige.

  Eon ladeboks uden abonnement

  Ønkser du en at købe en ladeboks, som du selv ejer, men vil du gerne undgå bøvlet med at få den installeret. Så er eon ladeboks, et godt valg til dig!

  Her betaler du et fastbeløb, som dækker over prisen for boksen, installation og teknisk vejledning. Dette er ikke den billigste løsning på markedet, men bestemt blandt en af de nemmeste løsninger, for at eje din egen ladeboks. 

  Ved at vælge Eon får du også samtidig adgang til deres ladenetværk, hvor du vil kunne oplade din bil rundt omkring i landet. Se hvor der er ladestationer i Danmark

  Kan man få en clever ladeboks uden abonnement?

  Når du køber din elbil eller hybrid bil, vil du nok hurtigt høre om clever ladeboks. Det er en af de mest udbredte udbydere, både af ladebokse til hjemmet, men også med offentlige standere. Du kan godt bruge offentlige ladestandere fra Clever uden abonnement, men det kræver et abonnement at få en ladeboks hjemme, gennem denne udbyder. Registrer dig i Clever’s app eller hjemmeside, for at benytte deres ladestationer. 

  Clever tilbyder pålidelig services indenfor bilopladning og ladeløsninger. Det er en af de nemmeste og meste tilængelige løsninger, til dig der vil lade op derhjemme og på farten. 

  Den billigste ladeboks uden abbonnement

  billigste ladeboks uden abbonnement

  Hvis du vil have den aller billigste ladeboks uden abbonnement, så vælg denne fra LAPP. Til kun omkring 2.000 kr. Får du en billig og pålidelig løsning til din daglige opladning af elbil.

  Vær opmærksom på at denne boks kommer uden ladekabel, derfor skal du også huske at købe et ekstra ladekabel til. Dette koster omkirng 500-1.000kr – Du ender derfor med at give omkring 3.000kr.

  Derfor er der andre lige så gode muligheder på markedet og se blot vores liste øverst her på siden. Vi opdatere hele tiden listen og siden her med information om ladebokse til elbiler, så følg med og hold øje!

  Den billigste ladeboks med ladekabel

  Er du på udkig efter en billig og effektiv ladeboks uden abbonnement? Så kan du faktisk få en lille mini lader helt ned til et par tusinde kroner. Med en ABL ladeboks, kan du få en udemærket opladningsmulighed for kun cirka 2.000kr.

  Bemærk at dette er prisen for boksen + kabel og altså uden installation. Du skal derfor også finde en autoriseret el-installatør, som ofte vil koste nogle tusinde kroner også.

  Samtidig får du ikke alle de smarte ekstra funktioner, som nogle af de andre ladebokse har – Men du får bestemt værdig for pengene. Med 11 kWh, er det en pålidelig og stabil opladningskilde til bin bil.

  Det er hurtigtere, bedre og mere strøm effektivit, end f.eks. at oplade i en stikkontakt.