Om os hos Laderbil.dk

Vi bestræber os på at dele information om ladbokse til elbiler – Vi forsøger at holde information omkring opladning af elbiler opdateret. På sigt vil vi også fokusere på at give råd og tips omkring opladning af hybridbiler.

Antallet af solgte el- og hybridbiler er endnu stigende. Derfor er markedet hele tiden under udvikling. Det betyder at der kommer nye udbydere af ladestandere, ladestationer og ladebokse.

Det kan som forbruger være svært at finde rundt i alle mulighederne. Du kan enten leje en ladeboks eller købe en. Tit så kan den reele pris være svær at udregne, da der er mange forskellige parametre der påvirker prisen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, råd eller forberedinger til sitet, så kontakt os med denne formular. Vi tager gerne imod ris og ros, så vi kan gøre oplevelsen bedre for vores brugere.

Hvordan fungere laderbil.dk?

Her hos laderbil.dk, er vores skribenter ansat på hobby plan. Derfor forsøger vi at skabe indtægt til vedligeholdelse af siden. Dette gør vi ved brug af affiliate links. Derfor har vi samarbejde med flere af de udbydere som er på siden. Dette betyder at vi modtaget et mindre beløb, hvis du køber et produkt, gennem et link på vores side.

Samarbejdspartnere: bytlink.dk